avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Avocatul Poporului Vs. Sistemul medical din Romania in ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Avocatul Poporului Vs. Sistemul medical din Romania in cauza COVID-19 pe motiv de verificare a existentei sau inexistentei torturii in spitalele COVID

Mai multe spitale COVID, monitorizate de Avocatul Poporului pentru a se stabili daca a existat sau nu tortura in aceste spitale, este un subiect care mie imi pare extrem de controversat.

[ link extern ]

[ link extern ]


Aveti aici raspunsul lui Arafat:

[ link extern ]

In toate statele tratamentul a fost in genere de acelasi fel, cu precizarea ca in Romania mie imi pare cu mult mai uman.

Faptul ca au fost izolati si ca era necesar a nu se avea contact cu cei infectati cu COVID-19 a fost ceva necesar intr-o societate democratica.
Riscul de infectare a medicilor si a cadrelor medicale era atat de ridicat incat nu exista alta solutie.

Voi ce parere aveti?
Ultima modificare: Luni, 15 Iunie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 08:30, 21 Iulie 2020
BX a scris:


nu exista vaccin pt asa ceva si nu se va putea face unul viabil. Asta e stiinta, nu poveste. A recunoscut chiar Fauci cand a fost interogat de congresul SUA.
Crizele negestionabile sunt tot la ordin. Asta se doreste, pentru propunerea ulterioara a unui guvern mondial in fata caruia sa nu miste nimeni si nimic.
Tot haosul este cat se poate de intentionat. Si nu e de vina Avocatul Poporului sau CCR-ul. Daca se vroia, se facea o lege serioasa, nu una la misto. Nu s-a vrut. Tocmai ca sa existe cat mai mult haos.

Cum puteți afirma așa de categoric că nu se va face niciodată un vaccin?! Nu ar fi mai bine să lăsăm oamenii de știință să-și vadă de treaba lor iar noi, de la nivelul la care suntem doar să-i urmărim?
Răspund tot eu: ba da, ar fi mult mai bine.

Prea mult conspiraționism în ce scrieți. E destul prin alte părți de internet, nu ne dorim așa ceva și la noi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testarile domnului dr. streinu cercel si a doamnei primar firea CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Mie imi pare o masura foarte utila. Voi ce parere aveti. Gandesc bine pentru ca vin doctorii la scara blocului si nu merg oamenii la.spital. Ar.fi fost ... (vezi toată discuția)
Covid-19. a emis cineva vreo opinie cu privire la momentul in care se va finaliza infectarea cu covid-19 in romania? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Desi numarul infectarilor au scazut apar, zilnic noi infectari si se pare ca se va intinde foarte mult in timp aceasta ... (vezi toată discuția)
Masti de protecție cu nanofibre anti-covid 19 unde se găsesc ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Masti de protecție cu nanofibre Anti-COVID 19 unde se găsesc de cumpărat? Știe ... (vezi toată discuția)