avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proprietate pe parti la un loc de casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprietate pe parti la un loc de casa

Buna ziua,

Daca eu si inca o persoana, dorim sa cumparam un loc de casa, se poate face la notar ca eu sa detin partea din teren unde se construieste casa, iar a doua persoana sa detina partea unde se construieste sa zicem, garajul. Este posibil asa ceva?
Cel mai recent răspuns: BEJENARU PETRU , Expert judiciar 20:45, 25 Iulie 2020
Vanzarea unui teren care constituie un lot cu un singur numar topografic, nu se vinde in cote parti. Vanzarea se face dupa dezmembrare. .
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Iulie 2020
BEJENARU PETRU, Expert judiciar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire si iesire din indiviziune lyly78 lyly78 buna seara ! am mostenit o casa cu teren impreuna cu fratele meu . curtea unde este casa este in indiviziune cu inca 2 proprietari(curte comuna la 3 familii) . ... (vezi toată discuția)
Formalitati legale pentru vanzare teren lonita lonita Buna ziua. Va rog sa ma sfatuiti care sunt formalitatile legale care trebuie sa le intreprind in vederea vanzarii unui teren intravilan pe care sunt ... (vezi toată discuția)
Suntem 4 coproprietari ai unui teren-as putea construi pe partea mea de teren lylutza lylutza Buna ziua.mi-am facut curaj sa cer un sfat ,o solutie .parintii mei au cumparat impreuna cu 3 vecini un teren.in contractul de v-c se specifica ca terenul se ... (vezi toată discuția)