avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata impozit pe venit după transmiterea declarației ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata impozit pe venit după transmiterea declarației rectificative pentru aplicarea bonificatiei

Buna ziua,
In privinta plății impozitului pe venit pe 2019, cu deducerea bonificatiei totale de 10%, va rog ajutati-ma sa inteleg:
- am transmis electronic declaratia unica rectificativa(cap.I)pentru aplicarea bonificatiei;
-in aplicatiile MF,ghiseul.ro si SPV(acum interconectate), constat ca valoarea impozitului din declaratia initiala inca nu a fost corectata cu suma rezultată din declaratia rectificativa transmisă în urma cu 2 zile.
As vrea sa platesc suma din declaratia rectificativa ,chiar dacă in SPV si ghișeul.ro îmi indică suma inițială.Trebuie să aștept ca ANAF sa corecteze impozitul in evidentele sale?
Ce ma sfătuiți?
Mulțumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Plata impozit venit 2019 xman_ghio xman_ghio Buna seara, Ma puteti ajuta cu indicatii despre cum sa platesc online impozitul pe venit? Am depus DU online si mi-am facut cont pe ghiseul.ro, dar acolo nu ... (vezi toată discuția)
Declaratia unica rectificativa pentru anul 2018 cristianba cristianba Buna ziua, Declaratia unica rectificativa pentru 2018 se face pe acelasi formular care s-a depus initial (formularul pentru estimare 2018) sau pe formularul ... (vezi toată discuția)
Completare declaratie unica cu venit din inchirieri bogdan.balasa bogdan.balasa Buna ziua! Am o problema si nu stiu cum as putea sa o rezolv..in luna mai anul acesta am completat declaratia unica pentru declarare venituri din chirii si am ... (vezi toată discuția)