avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Înșelăciune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Înșelăciune

Dacă am facut contract cu o firmă pt o masina si am dat avâns 5000euro si respectivi nu mai răspuns pot face ceva pt a recupera bani?
Cel mai recent răspuns: Lia Buzuc , utilizator 20:22, 21 Iunie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Probabil o țeapă,faceti o plângere penală la poliție pt înșelăciune.Daca vreti sa nu așteptați 2-3 ani cu dosarul uitat prin sertare ar fi indicat sa va angajați un av penalist care periodic sa puna presiune atat cat permite legislația pe polițiști și procurori cu diverse cereri/memorii etc.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prea mult timp pana la concluziile in urma autopsiei vatamanu mia vatamanu mia fiica mea de 17.6 luni a decedat in noaptea de an nou 2009.a cazut de la etj 5 in rahova bucuresti.sinucidere,crima prin imprudenta,accident,nu voi stii ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! fratele meu s-a inscris pt o vacanță in egipt in ... ab.antonia96 ab.antonia96 Bună ziua! Fratele meu s-a inscris pt o vacanță in Egipt in luna ianuarie. Nu s-a înscris direct la agenție, ci intr-un grup de prieteni, acestia ... (vezi toată discuția)
Cum se poate proceda ? gabrielcpg gabrielcpg Bună ziua, în urmă cu 5 luni am căutat pe net o firmă pt a-mi executa o comandă de mobilă. După verificările facute la Registrul Comerțului asupra ... (vezi toată discuția)