Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 203 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe Declaratie AFM
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

Declaratie AFM

Buna ziua,
O societate introduce ambalaje pe piata motiv pentru care trebuie sa completeze si sa depuna Declatatia catre AFM lunar. In una dintre luni nu au fost facute deloc importuri; mai trebuie completata si depusa aceasta declaratie cu valoare zero sau pur si simplu nu se mai depune?

Multumesc!

Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 12:36, 23 Iunie 2020
Da, depuneti. In anexa 2 la Ordinul nr. 591/2017 pentru aprobarea modelului și conținutului formularului "Declarație privind obligațiile la Fondul pentru mediu" și a instrucțiunilor de completare și depunere a acestuia, se precizeaza:

În situația în care, pentru perioada de raportare, nu rezultă sume datorate, reprezentând contribuții, taxe ori alte sume pentru care persoanele juridice și persoanele fizice au dobândit calitatea de contribuabili/plătitori la bugetul Fondului pentru mediu, se înscrie cifra 0 (zero).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie fond mediu -ambalaje reutilizabile ytrewq ytrewq In Declaraţia privind obligaţiile la Fondul pentru mediu, la capitolul III se declara ambalajele introduse pentru prima data pe piata interna. In cazul ... (vezi toată discuția)
Declaratia la fondul de mediu -ambalaje introduse pe piata bigi bigi Buna am o firma (comert en gros) care face importuri de bunuri, care vin ambalate pe paleti, in cutii de carton si folii de plastic. Pana la sfarsitul lui ... (vezi toată discuția)
Fondul pentru mediu gabibotea gabibotea In situatia in care am importat bunuri ambalate am obigatia depunerii lunar la AFM a declaratiilor privind ambalajele? Pentru a depune lunar aceste declaratii ... (vezi toată discuția)