avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 179 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Fondul de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Fondul de mediu

Buna ziua,

Am si eu o intrebare : Declaratia la Fondul de Mediu se face pentru fiecare punct de lucru in parte ( daca unitatea are mai multe puncte de lucru ), sau numai de catre unitatea "mama"?
Unde se poate gasi aceasta infrormatie ? ( in ce Ordin, Lege , HG )

Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: DIANAelena2016 , utilizator 14:01, 29 Martie 2016
Ordinul 35/17.01.2014 privind modificarea Ordinului ministrului mediului şi gospodăririi apelor nr. 549/2006 pentru aprobarea modelului şi conţinutului formularului "Declaraţie privind obligaţiile la Fondul pentru mediu" şi a instrucţiunilor de completare şi depunere a acestuia
[ link extern ]
anexa 2 :Instrucțiuni de completare şi depunere a formularului "Declaraţie privind obligaţiile la Fondul pentru mediu", Cap III (pagina 6):

"Declaraţiei privind obligaţiile la Fondul pentru mediu se realizează de contribuabilii
persoane juridice, cumulat, atât pentru activitatea proprie, cât şi pentru activitatea
entităţilor fără personalitate juridică ale acesteia."
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie afm Cristina Ve Cristina Ve Buna ziua, O societate introduce ambalaje pe piata motiv pentru care trebuie sa completeze si sa depuna Declatatia catre AFM lunar. In una dintre luni nu au ... (vezi toată discuția)
O.m.f.p. nr. 2706 din 25 octombrie 2011 pentru aprobarea formularelor 010 si 070 si modelul acestora preluat de pe site-ul anaf  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu [b][i]Ordinul 2706 din 25 octombrie 2011 (Ordinul 2706/2011) privind modificarea Ordinului ministrului finantelor publice nr. 262/2007 pentru aprobarea ... (vezi toată discuția)
Comert pe persoana fizica dhaneeey dhaneeey Intentionez sa cumpar diverse articole pe care sa le vand ulterior la un pret mai mare pe diverse site-uri de anunturi. Am gasit pe site-ul Anaf urmatoarele ... (vezi toată discuția)