Buna ziua,
Sunt proprietara(rezidenta in Bacau) unui imobil situat in Iasi si care din luna decembrie 2019 nu a mai fost locuit. Acest lucru a fost adus la cunostinta asociatiei de proprietari, SC INAAP SRL, printr-o cerere. SC INAAP SRL insa, nu a adus la cunostinta acest fapt firmei care se ocupa cu calculul(SC ISTA SRL) deoarece citez "costa bani".
Luand legatura cu cei care fac calculul, am aflat cu stupoare ca nici pana in clipa de fata la ei in sistem nu figurez ca proprietarul apartamentului, chiar daca acesta a fost cumparat in 2011. Acestia mi-au mai spus ca orice informatie sau solicitare trebuie transmisa doar de catre reprezentantii asociatiei.
Am solicitat de nenumarate ori catre asociatia de proprietari atat telefonic, cat si prin email recalcularea incalzirii, insa toate cererile mele sunt ignorate.
As dori sa stiu ce instrumente pot folosi impotriva asociatiei de proprietari pentru a obtine recalcularea sumelor pentru incalzire si pentru a solutiona aceasta situatie aberanta.
Va multumesc
Repartitoare
bambi.2010
va rog sa ma ajutati cu un raspuns pt urmatoarea situatie - in urma cu 2 ani mi-am rebransat apartamentul si am instalat repartitoare de la ista cu citire ... (vezi toată discuția)