avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Relație minor major
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Relație minor major

Daca un major cu varsta de 19 ani are o relație cu o fata de 14 ani(fără acte sexuale sau) fara ca aceasta sa fie obligata, faptă poate fii considerată corupere de minori? Dacă da care e pedeapsa?
Ultima modificare: Miercuri, 24 Iunie 2020
Salut_19.07, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alin966 , utilizator 00:05, 19 August 2020
Fără acte sexuale nu exista probleme penale.
Daca eu am 22 de ani si fata cu care am o relatie are 13 si parintii nu sunt de acord cu aceasta relatie dar fata tine la mine si vrea sa continuam relatia . Specific ca nu am avut act sexual cu ea nici nu o sa am pana implineste 18 . Daca tatal ei merge la politie are cum sa imi faca dosar penal pentru corupere de minori ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corupere de minori cry_ana cry_ana numele meu este amalia si am nevoie de o lamurire cu privire la cazuri de corupere de minori. un ex: cand este vorba de corupere de minori?daca fata are 17 si ... (vezi toată discuția)
Nu cred ca corupere de minori inseamna neaparat sex, de exemplu ... petrunica petrunica Nu cred ca corupere de minori inseamna neaparat sex, de exemplu cand il convingi pe un minor sa fure ca nu primeste pedeapsa, sau sa faca orice alte ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori? armandonfs armandonfs Sunt confuz si as dori niste raspunsuri, am 21 de ani iar prietena mea 17 proaspat impliniti,intretinusem relati sexuale iar parinti ei nu sunt de acord cu ... (vezi toată discuția)