avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 352 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Citatie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Citatie

Acum o saptamana am primit o Ordonanta din parte DIICOT in care este specificata inaintarea la renuntarea urmaririi penale cat si plata unor cheltuieli de judecata pe care le-am si platit deja, doar trebuie sa duc chitanta la grefa DIICOT.
Recent am primit o citatie in care trebuie sa ma prezint la camera preliminara.
Ce mi-a atras atentia a fost paragraful "Alte mentiuni: Prezenta dvs nu este obligatorie in fata instantei" subliniat cu pixul. De aici apare intrebarea mea.
Inteleg ca am dreptul sa ma prezint si este recomandat sa ma prezint alaturi de un aparator, dar poate fi si o exceptie avand invedere situatia nationala legata de acest virus?
Imi puteti oferi va rog frumos un sfat prietenesc?
Ultima modificare: Luni, 29 Iunie 2020
Andrei0203, utilizator
Va puteți prezenta și aveti acest drept putând fi însoțit și.de apărător.
Daca nu va puteti prezenta, va poate reprezenta un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce sunt chemat in instanta iar? AinurCosmin AinurCosmin Buna ziua, De curand am primit o citatie de la TB sectia i penala camera preliminara -fond cum ca sunt chemat in instanta in calitate de intimat in dosarul cu ... (vezi toată discuția)
Sunt inculpat intr-un dosar de inselaciune, am avut control judiciar ... Goregki Goregki Sunt inculpat intr-un dosar de inselaciune, am avut control judiciar 180 de zile iar astazi am primit citatie pentru prezentare in Camera preliminara: măsuri ... (vezi toată discuția)
Confiscare speciala art. 315 lit. c ncpp Victor2017 Victor2017 Buna seara, Anul trecut am fost prins cu un grinder in care se afla si o cantitate foarte mica de canabis. Mentionez ca acesta mi-a fost confiscat de catre ... (vezi toată discuția)