Care ar fi reglementarile in vigoare referitare la semnarea statelor de plata de catre angajat si distribuirea fluturasilor de salariu de catre angajator, lunar?
Intreb pentru ca in ultimii ani nu am mai primit fluturasii iar state de plata nu am semnat niciodata.
Salariul este virat pe card, daca asta are relevanta.
Intrucat banii se vireaza pe card nu este necesar semnarea statului de plata salariu, acesta este pt plata cash.Pentru banii dvs. virati puteti solicita extras de cont de la banca.
Detalii trebuie sa vi se dea in legatura cu calcularea drepturilor si contributiilor salariale lunare.Forma detaliata a acestor informatii este fluturasul de salariu,iar angajatorul trebuie sa vi-l puna la dispozitie.
Intrucat banii se vireaza pe card nu este necesar semnarea statului de plata salariu, acesta este pt plata cash.Pentru banii dvs. virati puteti solicita extras de cont de la banca.
Eu am o problema. Pe extrasul de cont, cand intra salar-ul, imi apare ca si depunere personala. Nu ca si plata salar din partea firmei "X". Este normal?
Normal trebuie sa apara ca si plata salariu .. ceea ce va apare pe extrasul de cont inseamna ca dvs ati depus suma respectiva ca o depunere personala si nu angajatorul ca si plata a salariului ...
Buna ziua
In baza carui temei legal angajatorul trebuie sa i-mi dea acest fluturas de salariu? Articol de lege, ordonanta sau ceva asemanator.
Concret aici nu s-au dat niciodata fluturasi de salariu, iar banii ii primim pe card.
Doresc sa solicit eliberarea acestui fluturas de salariu dar firma este un pic reticenta si doresc sa atasez legea cand fac aceasta solicitare.
Intrebarea numarul 2 tot pe aceasta tema ar fi: Cum pot afla de la finante daca firma mi-a platit impozitul pe salariu sau nu?
Multumesc
Stat de plata salarii
lucyll
Statul de plata salarii la o societate comerciala este document de confirmare plata salarii si este depus la ITM ? salariatii sunt obligati sa semneze aceste ... (vezi toată discuția)
Fluturasi salariu
mnd
Buna ziua,
In cazul in care salariile sunt virate in conturile angajatilor prin virament bancar este nevoie ca acestia sa semneze fluturasul de salariu si ... (vezi toată discuția)