avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Aditional prelungire contract lucrari executie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Aditional prelungire contract lucrari executie

Un contract de lucrari a fost incheiat (nivel an 2015) cu durata de executie x luni (nu se precizeaza ca acestea sunt consecutive). De la ordinul de incepere au trecut mai mult decat cele x luni consecutive, dar contractul nu a fost prelungit prin act aditional, doar prin extensii de timp in baza Conditiilor de Contract FIDIC . Se poate finaliza la acest moment contractul si plati lucrarile executate ? Se pot incheia eventual acte aditionale fie de prelungire, fie pentru costuri suplimentare generale de intarzieri aprobari, modificari etc ?
Cel mai recent răspuns: Cornelissa , utilizator 00:17, 20 August 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În principiu se poate pe baza de extensii de timp, acordate de Inginerul Consultant. Dar trebuie întocmit un OV și aprobat de beneficiar. Dacă e un Contract FIDIC.
Trebuie văzută și Autorizația de Construire.
E prea larga întrebare.
Trebuie în concret și văzut sa nu existe alte piedici.
OV trebuie facut și dacă e vorba doar de extensie de timp ?
Ultima modificare: Duminică, 20 August 2023
Cornelissa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungirea termenului de executie a unui contract 1971 1971 am un contract de executie lucrari a carui termen de executie a fost depasit. depasirea s-a facut datorita faptului ca beneficiarul lucrarii nu mi-a pus la ... (vezi toată discuția)
Penalitati de intarziere danpoe danpoe Buna ziua, Este vorba de un contract de tip FIDIC Rosu - fonduri europene, la care durata de executie a fost depasita cu 253 de zile; in conformitate cu ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de construire in regim p+1+m(intrare in legalitate) bruchiu bruchiu Am inceput constructia unei case fara autorizatie de construire, pe 22 oct 2012 am obtinut autorizatia de construire(intrare in legalitate).La acel moment casa ... (vezi toată discuția)