avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 380 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Testament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Testament

Am fost casatorit legitim pana la decesul sotiei. Sotia are o fiica din prima casatorie, care a purtat numele tatalui natural . Ea s-a casatorit ,dar dupa cativa ani s-a despartit ,dar a ramas cu numele sotului si al baietelului lor. Eu cu sotia mea am facut cat aceasta era in viata cate un testament autentificat la notar, ca dupa decesul nostru apartamentul sa ramana mostenire ei. Testamentele sunt facute pe numele care a ramas dupa despartirea de sot al fetei. Poblema este ca fata a luat cetatenie spaniola, obligata fiind sa renunte la cea romana si de asemenea sa renunte la numele dupa sot si sa isi ia atat numele tatalui natural cat si numele mamei pe care l-a avut inainte de la parintii ei. Intrebarea este, ce se intampla cu testamentele pe care eu si fosta mea sotie, decedata le-am facut si aici ma refer la schimbarea numelui si cetateniei fetei ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:13, 1 Iulie 2020
Peroana e aceeasi chiar daca si-a schimbat numele, poate dovedi schimbarea cu acte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Printul mostenitor stefan_ruxandra stefan_ruxandra buna seara. va prezint si eu o situatie care este destul de incalcita dar sper sa ma ajutati sa o rezolv. este vorba de mama mea ai carei parinti s-au ... (vezi toată discuția)
Dreptul la mostenire jojica jojica .Socrul meu natural a decedat in urma cu foarte mult timp,lasand in urma doi copii ,dupa deces soacra mea a facut succesiunea ramanand singura in casa.Acum a ... (vezi toată discuția)
Divort formal ContSters93741 ContSters93741 Buna dimineata,ziua,seara -in functie de ora la care cititi acest mesaj ! Va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez in urm. situatie: sotul meu mai are din prima ... (vezi toată discuția)