Buna ziua
Sunt in proces de inchidere a societatii. Firma nu are datorii la bugetul de stat, singura problema este ca lipsesc in baza lor de date doua bilanturi, ar fi nedepuse. Din anii 2011 si 2012, contabila din acea perioada nu mai are in arhiva nimic legat de societate. Ce pot face? Cei de la ANAF nu vor alta varianta..
Multumesc
P.S. nu stiu daca am ales caegoria corecta de forum..
A facut ANAF opozitie la hotarea de dizolvare? Pt ca daca nu facut, nu inteleg care este problema.
Mai mult Legea 31/1990 precizeaza ca:
Art. 237. - (1) La cererea oricărei persoane interesate, precum şi a Oficiului Naţional al Registrului Comerţului, tribunalul va putea pronunţa dizolvarea societăţii în cazurile în care:
F). societatea nu şi-a depus situaţiile financiare anuale şi, după caz, situaţiile financiare anuale consolidate, precum şi raportările contabile la unităţile teritoriale ale Ministerului Finanţelor Publice, în termenul prevăzut de lege, dacă perioada de întârziere depăşeşte 60 de zile lucrătoare;
Dizolvare societate
alin_bv
Spuneti-mi va rog in momentul dizolvarii unei societati, se poate face impunerea din oficiu pentru impozitul forfetar de catre ANAF chiar daca nu au fost ... (vezi toată discuția)