Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Acest site folosește cookies. Informații aici
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sanse sa scap
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sanse sa scap

Buna ziua.Am vreo sansa sa nu fiu trimis in judecata pentru consumul de alcool la volan?Dosarul meu sa fie clasat in camera preliminara.
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Iulie 2020
Danut2397, utilizator
Trebuie analizat dosarul.de avocat.
Daca sunteți nevinovat se va clasa daca asa considera parchetul.
Daca sunteți trimis în judecata nu se clasează ci veti fi achitat daca sunteti nevinovat.
Nu se dispune aceasta solutie de judecator, obiectul camerei preliminare îl constituie verificarea, după trimiterea în judecată, a competenţei şi a legalităţii sesizării instanţei, precum şi verificarea legalităţii administrării probelor şi a efectuării actelor de către organele de urmărire penală.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camera preliminara doru112233 doru112233 Buna dimineata,intr-un proces penal care a fost trimis in camera preliminara se poate face cerere de schimbare juridica si daca se poate trimite prin ... (vezi toată discuția)
Camera preliminara adriana1993 adriana1993 As vrea si eu sa stiu cand dosarul se afla in camera preliminara urmarirea penala continua ( adica politia mai poate administra probe noi la dosar daca va ... (vezi toată discuția)
Ce exceptie sa invoc in camera preliminara? Maeria Maeria Am fost trimisa in judecata si incadrata ca si functionar public, desi nu sunt.procesul este in faza de camera preliminara.procurorilor nu am apucat sa le ... (vezi toată discuția)