avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit cu acte false
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit cu acte false

Am urmatoarea problema:un anul 2012 a fost luat un credit in valoare de 40000 ron in numele meu cu acte false am fost chemat la politie unde mi s a prezentat dosarul si am dat declartii de cateva ori . intre timp am aflat de la ofiterii carora le a fost repartizat cazul meu ca nu eram singurul in acesta situatie si ca mai multe persoane figurau cu credite la ceelasi ofiter de credite si cu acte false la aceeiasi firma unde se presupune ca as fi lucrat si eu deci falsul s a realizar cu ajutorul angajatilor bancii .Dosarul meu a fost inaintat catre procuratura si s a dispus la efectuarea experzitei grafoscopice.Am primit in iunie 2020 o scrisoare de la parchet in care eram anuntat se dispune clasarea cauzei deoarece nu exista probe ca am savarsit infractiunile.mentionez ca in toti acesti ani am fost agasat sistematic de diferite firme de recuperare, executori judecatoresti nu am putut lucra cu carte de munca nu am putut detine bunuri pe numele meu pentru ca mi s ar fi pus sechestu.M am hotarat sa dau banca respectiva in judecata si sa cer daune si as dori sa stiu in ce masura demersul meu ar avea sorti de izbanda
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Iulie 2020
vadimalexandru, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:41, 4 Iulie 2020
Ar trebui să dovediți că banca a făcut aceste fapte, și nu un grup de funcționari. Verificați dacă nu există dosare penale deschise pe acest subiect și vă puteți constitui parte civilă. Vorbiți cu un avocat specializat.
Din moment ce datorați bani executorul avea dreptul.de a va executa.
Cu celelalte firme este de văzut dar sunt slabe șanse.
Daca mergeti la avocat mergeti si cu ordonanta de clasare pentru a fi.analizata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilet la ordin refuzat pentru ca firma emitenta are contul inchis mariusmts mariusmts Buna ziua, Doresc sa stiu care sunt pasii de urmat in cazul in care am primit un BO care a fost refuzat de catre banca pentru ca firma care la emis are contul ... (vezi toată discuția)
Probleme cu banca rhearheea rhearheea am depus un dosar de credit la o banca.dupa ce se face confirmarea la societate (mi-a spus contabila ca au sunat si au intrebat de cand sunt angajata si ... (vezi toată discuția)
Recuperatori disperati ro_zapacila ro_zapacila Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu raspunsul la o intrebare: Am avut o firma prin care am luat de la banca o linie de credit. Am girat cu casa si masina. ... (vezi toată discuția)