avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

cineva vrea sa divorteze si nu poate pentru ca el in speta nu vrea sa ii dea actele sa depuna dosarul o ameninta ca nu il da si cum poate sa recupereze actele sa le puna la dosar sa inceapa divortul nu exista nici o cale nu are dreptul?
Cel mai recent răspuns: belecacornel , utilizator 19:00, 14 Octombrie 2013
actele sunt un certificat de casatorie care poate fi scos in copie de la starea civila
Nu O copie ci un duplicat cu aceeasi valoare ca si originalul, deoarece in instanta tb depus certificatul de casatorie in original.

Inainte de a depune actiunea in instanta va tb sa parcurga procedura de informare privind medierea.
doamna avocat gerberga cat de repede trebuie sa vina o instintare de divort de la punerea unui dosar ca avocatul la care a pus nu rasp la tel nu stiu nimik nu a zis cat ca ea sta cu el si vrea sa plece sa aiba interdictia sa nu ii faca nimik
Si de ce nu pleaca daca vrea sa plece ?
Sa va uitati pe portalul instantei, cautati pe harta dupa judecatoria unde e depus dosarul si numele partilor.
deci poate plece si daca nu e venita aia? sa vb la politie sa scoata daca o deranjeaza interdictie?

Alte discuții în legătură

Poate tatal obtine custodia copiilor daca mama pleaca de acasa?? 9765 9765 As vrea sa divortez am 3 copii dar imi e foarte frica sotul este foarte violent si nu o sa accepte sa divortam imi e si frica sa i spun ..ne ameninta de multe ... (vezi toată discuția)
Cum pot scăpa de un bețiv care mi-e tată? am niște bani pentru partaj și divorțul mamei, dar nu știu dacă să-i folosesc pentru asta, sau pentru a sta cu chirie departe de el Divortpartaj Divortpartaj Tata e un alcoolic ,bea de aproximativ 18 ani. In ultimul timp încerca sa se lase pentru ca a ajuns la alcoolicii anonimi la insistentele mamei si pentru ca ... (vezi toată discuția)
Tatal bataus nu permite mamei sa isi vada copii(acestia fiind luati de el) mariana cute mariana cute Buna ziua.Probabil in acest subiect se vor recunoaste multe persoane.Am o ruda care s-a casatorit acum 5 ani cu un barbat care l-a inceput era curat ca ... (vezi toată discuția)