avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... bonificatie 5%
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

bonificatie 5%

Buna seara,

As dori sa stiu daca mai este vlabila bonificatia prevazuta de art.114, alin.8 din Codul de procedura fiscala al carui text il redau mai jos, sau daca pentru plata inainte de termen a obligatiilor fiscale contribuabilii beneficiaza de un avantaj asemanator.
Pentru plata cu cel putin 10 zile înainte de termenul de plata stabilit conform art. 111 a tuturor obligatiilor fiscale datorate bugetelor administrate de Agentia Nationala de Administrare Fiscala, contribuabilii beneficiaza de o bonificatie de 5% din valoarea obligatiilor datorate.
Multumesc.

Cel mai recent răspuns: danike , utilizator 19:55, 16 Decembrie 2009
nu, a fost abrogat prin Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 226/2008

se pare ca exista un proiect legislativ in care se reintroduce acest beneficiu fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii fiscale cripa40 cripa40 Va rog sa-mi raspundeti la o intrebare;ce se intampla daca dintr-un sold achit numai debitul fara majorari si penalitati? Multumesc (vezi toată discuția)
Bonificatie acordata la plata cu anticipatie a impozitelor si taxelor locale ukzspan ukzspan Daca un contribuabil nu are toate datoriile achitate la Primarie si la inceput de an pana la 31 martie 2013 plateste toate datoriile in afara de amenzi mai ... (vezi toată discuția)
Plata impozitelor. crapul2 crapul2 Conform codului fiscal impozitul pe teren,constructii si autoturisme care nu depasesc suma de 5o ron,inclusv,mai beneficiaza de bonificatia de 10% ? (vezi toată discuția)