avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... 0.87 alcoolemie in etilotest
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

0.87 alcoolemie in etilotest

Am plecat de la pădure băut sa las mașină la o cunoștință pe o distanță de 1 km , de acolo urmând să fiu luat de altcineva și dus într-o altă localitate. Nu am mai ajuns la acea cunoștință pentru că într-o curbă căutând telefonul am pierdut controlul volanului și am intrat în niște panouri cu reclame la țigle. La scurt timp a apărut poliția și în aparatul etilotest am avut o alcoolemie de 0.87 . Am fost dus la prelevarea celor două probe de sânge și aștept rezultatele . Astea fiind spuse , la ce să mă aștept ? Precizez că am carnet de 4 ani fara nici o abatere.
Se poate deschide dosar penal, chiar daca nu au fost victime, avand alcoolemia depasita.
La asta mă și aștept. Da ideea e ce pedeapsă primesc in cel mai fericit caz .
Vi s-a deschis dosar penal, daca veti fi trimis in judecata, o solutie favorabila pentru dvs poate sa fie, amanarea aplicarii pedepsei.
Bănuiesc că permisul o să fie anulat și o să trebuiască să fac iar școala de șoferii după ce se da sentința. Dar am vreo șansă să scap doar cu 90 de zile după proces ?Depindeam de permis că făceam și naveta la munca...
In caz de amanarea aplicarii pedepsei, vi se restituie permisul.

Alte discuții în legătură

Alcoolemie 0.64 în aerul expirat (măsurare cu etilotestul) mcchris mcchris Buna ziua. Am facut o mare prostie si as avea nevoie de niste sfaturi competente. Am fost depistat cu 0.64 mg/l la etilotest dupa ce am consumat 3 beri intr-un ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie Kicsike26 Kicsike26 Buna ziua pe 26 aprilie am fost oprit de politisti la etilotest am avut 0.68 dupaia am fost la recoltare sange .rezultatul inca nu stiu .toata ziua nam mancat ... (vezi toată discuția)
Permis reținut pentru alcoolemie andrei.cjr andrei.cjr Bună ziua! As avea nevoie de părerea cuiva specializat. În luna mai 2019 mi-a fost reținut permisul pentru alcoolemie de 0.53 în fiola și 1.19 în ... (vezi toată discuția)