avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... 0.87 alcoolemie in etilotest
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

0.87 alcoolemie in etilotest

Am plecat de la pădure băut sa las mașină la o cunoștință pe o distanță de 1 km , de acolo urmând să fiu luat de altcineva și dus într-o altă localitate. Nu am mai ajuns la acea cunoștință pentru că într-o curbă căutând telefonul am pierdut controlul volanului și am intrat în niște panouri cu reclame la țigle. La scurt timp a apărut poliția și în aparatul etilotest am avut o alcoolemie de 0.87 . Am fost dus la prelevarea celor două probe de sânge și aștept rezultatele . Astea fiind spuse , la ce să mă aștept ? Precizez că am carnet de 4 ani fara nici o abatere.
Buna ziua . Revin după 3 luni și puțin . Nici in ziua de azi nu știu absolut nimic . Nu mi-a venit nici procesul verbal și nici agentul constatator nu răspunde la telefon . Procesul verbal nu l-am semnat că nu ma lăsat să îl citesc .
PS: la spital când mi s-au luat probele biologice au rupt sigiliul la cutiuța cu sângele prelevat și au improvizat ceva , am și dovada . Mă ajută cu ceva ? Mulțumesc anticipat
Daca se ajunge in instanta prezentati probele pe care le detineti.
Pai as avea șanse să nu ajung in instanță ?
Ati avut alcoolemie mare, de principiu veti fi trimis in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie 0.64 în aerul expirat (măsurare cu etilotestul) mcchris mcchris Buna ziua. Am facut o mare prostie si as avea nevoie de niste sfaturi competente. Am fost depistat cu 0.64 mg/l la etilotest dupa ce am consumat 3 beri intr-un ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie Kicsike26 Kicsike26 Buna ziua pe 26 aprilie am fost oprit de politisti la etilotest am avut 0.68 dupaia am fost la recoltare sange .rezultatul inca nu stiu .toata ziua nam mancat ... (vezi toată discuția)
Permis reținut pentru alcoolemie andrei.cjr andrei.cjr Bună ziua! As avea nevoie de părerea cuiva specializat. În luna mai 2019 mi-a fost reținut permisul pentru alcoolemie de 0.53 în fiola și 1.19 în ... (vezi toată discuția)