avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Frauda
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Frauda

Salutare, am primit in data de 08.07.2020 un proces verbal adus de catre 2 agenti ai ministerului apararii in care am primit o sanctiune in valoare de 500 sub acuzare ca am deranjat ordinea publica. S a specificat pe procesul verbal ca am refuzat sa le semnez procesul. Problema in acest caz este ca organele de lege al politiei locale nu mi au spus absolut nimic despre faptul ca mi vor da o amenda si de aici este evident ca nu stiam de existenta unui proces verbal de semnat, de aceea am nevoie de sfaturi! Am un martor acela fiind prietenul cu care eram pe banca iar tot in acea locatie erau alti oameni care faceau galagie. Am nevoie de cateva sfaturi!!!
Cel mai recent răspuns: Duca Oana , Avocat 20:39, 8 Iulie 2020
Faceti plangere impotriva procesului verbal si propuneti proba cu martorul la care faceti referire.
Pot sa fac asta chiar daca au trecut nai mult de 15 zile? Nu-i o problema acest aspect?

Duca Oana a scris:

Faceti plangere impotriva procesului verbal si propuneti proba cu martorul la care faceti referire.

Vi s-a comunicat astazi. Aveti 15 zile la dispozitie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face daca am luat amenda fara sa fiu vinovat? ContSters193037 ContSters193037 In data de 14 februarie am mers impreuna cu prietena mea si cu alte 2 perechi la un prieten acasa si am jucat carti.La un moment dat bate la usa o vecina si ne ... (vezi toată discuția)
Contestare pv tulburarea linistii publice BogdanCos BogdanCos Buna ziua, Am primit un pv pentru tulburarea linistii publice zilele trecute si vreau sa fac o contestatie, dar am cateva intrebari. Intamplarea a fost ca ... (vezi toată discuția)
Amenda jandarmarie LaurentiuBr LaurentiuBr Salutare ,am cautat pe Google unde se pot pune intrebari pentru problema mea si am gasit acest site Sa incepem cu Buna ziua Pe data de 03 -03 -2009 eram la ... (vezi toată discuția)