avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Revenire in tara cu avion cu buletinul expirat
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Revenire in tara cu avion cu buletinul expirat

Buna! Voi pleca in ungaria pe 24 iulie cu avionul dar pe 27 iulie imi expira buletinul. Intentionez sa revin pe 2 august dar nu stiu daca voi putea intra in tara cu buletinul expirat. Am cetatenia maghiara cu documentul valabil dar nu stiu daca pot zbura folosind acest document. Nu stiam ca buletinul se schimba doar pe baza de programare online iar loc liber am gasit doar dupa 25 iulie. Oare am posibilitatea sa platesc o taxa de urgenta si sa schimb buletinul pana pe 24 iulie? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 14:17, 20 Iulie 2020
Nu exista taxa de urgenta pentru schimbarea actului de identitate. Aveati obligatia sa solicitati schimbarea lui inainte nicidecum dupa expirare. Nu puteti zbura cu un act expirat, in schimb sunati la aeroport ca sigur va primeste cu actul de identitate maghiar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venire in tara cu pasaport expirat alaalina alaalina Buna ziua.Am nevoie de ajutorul dvs...locuiesc in Italia cu familia mea,avem doi copilsi carora le-a scazut pasapoartele.Precizez ca nu aveam de gand sa ma ... (vezi toată discuția)
Act de identitate expirat, venire in tara danut26 danut26 Buna, Am o mica problema sunt in Danemarca si am buletinul expirat de o zi iar eu urmeaza sa merg in tara pe data de 30iun 2015 intrebarea mea este daca pot ... (vezi toată discuția)
Buletin expirat, calatorie cu avionul annes1980 annes1980 buna,locuiesc in anglia si as vrea sa stiu si eu daca pot pleca in romania cu avionul daca am buletinul expirat. trebuie sa ajung urgent in tara si nu mai am ... (vezi toată discuția)