avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Sanepid sau primarie - probleme mari la subsol
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Sanepid sau primarie - probleme mari la subsol

Bună ziua! Locuiesc la într-un bloc cu foarte multe probleme, cele mai multe din cauza indiferenței vecinilor. În subsolul blocului , țeava in care se scurg toate dejectiile( din wc) s-a înfundat din cauza nesimțirii unor vecini care aruncă în wc tot felul de deșeuri (pamperși, tampoane, șervețele umede, etc), toate "mizeriile" umplând subsolul. Miroase efectiv a wc public în tot blocul. Problema este că unii dintre vecini nu doresc să pună bani pentru a repara țevile respective, pe motiv că ei stau la etaj și nu îi afectează. Vă rugăm să ne ajutați pe cei care dorim să facem ceva în legătură cu asta și să ne spuneți ce putem face, în ce direcție să o luăm! Suntem în stare chiar să facem reclamație, chit că vom plăti și noi dacă vom primi amendă. Mulțumesc!
P.S: țin să precizez că nu avem administrator sau asociație de locatari
Ultima modificare: Miercuri, 15 Iulie 2020
Elenna99, utilizator

Alte discuții în legătură

Sanepid sau primarie - probleme mari la subsol, administrator nepasator Anemonamona Anemonamona Buna ziua! Locuiesc la parterul unui bloc cu foarte multe probleme cele mai multe din cauza indiferentei administratorului. Dar acum se intampla lucruri care ... (vezi toată discuția)
Teava de evacuare valired valired buna ziua, am o problema care se repeta cam o data pe an. stau la parterul unui bloc cu 9 etaje. teava de scurgere de la subsol se infunda si toata mizeria ... (vezi toată discuția)
Scurgerea infundata ContSters233635 ContSters233635 ASOCIATIA are drept sa puna sigiliu la apometre sa le citeasca,dau indexsul la ASOCIATIE dar am avut o problema in casa mi sa infundat scurgerea la bucatarie ... (vezi toată discuția)