avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Test covid19
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Test covid19

M-au trimis in izolare acasa, vineri se termina cele 14 zile, de luni ar trebui sa incep serviciul. Este legal sa imi ceara test covid la reîntoarcere? Eu nu am bani să plătesc testul.
Cel mai recent răspuns: goplanet , utilizator 21:08, 16 Iulie 2020
Nu e legal. Pe banii angajatorului pot cere tot ce doresc.
Mai ales că dacă iau rezultatul negativ azi și ma duc ma8ne cu el pot sa ma infectez mâine și dacă refac testul mâine sau poimâine, în 3 zile cand vine rezultatul pozitiv deja pot sa fiu in a nu stiu cata zi de la infectare. Gândesc gresit?

latka a scris:

Nu e legal. Pe banii angajatorului pot cere tot ce doresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Izolare goplanet goplanet M-au trimis in izolare acasa, vineri se termina cele 14 zile, de luni ar trebui sa incep serviciul. Este legal sa imi ceara test covid la reîntoarcere? Eu nu ... (vezi toată discuția)
Test pozitiv dupa 14 zile de izolare Adrian_Ilie_Argesanu Adrian_Ilie_Argesanu Buna ziua! Un membru al familiei a fost pozitiv, a stat 14 zile in carantina acasa, la iesire i s-a cerut test negativ pentru intoarcerea la munca, dar la ... (vezi toată discuția)