avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Înregistrare video publică cu vocile vecinilor pe ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Înregistrare video publică cu vocile vecinilor pe fundal

Bună seara! Dacă public o înregistrare video realizată în curtea mea, iar pe fundal se aud vocile (țipetele) vecinilor, aceștia pot face vreun demers legal?

De asemeni, dacă camera lor de supraveghere acoperă poarta de acces în imobilul în care avem noi biroul (închiriat), fără ca noi să fi semnat un acord, este încălcarea GDPR?

Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 20:17, 18 Iulie 2020
Da. Da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa instalez camere de supraveghere fara acordul vecinilor? damian088 damian088 Buna seara,deranjez din nou cu urmatoarea intrebare.Am achizitionat un sistem de supraveghere,deoarece in ultima saptamana mi-au disparut cam multe lucruri din ... (vezi toată discuția)
Doresc sa se demonteze o camera de supraveghere Radu Palu Radu Palu Buna ziua! Unde lucrez este o cladire catre strada, sub care trece intrarea din strada si da in spatele cladirii intr-o curte. In aceasta curte mai este o ... (vezi toată discuția)
Montaj camere de supraveghere la bloc. MihaiGherasim MihaiGherasim Buna ziua. Am nevoie de un sfat. Locuiesc intr-un bloc cu 4 scari, 10 apartamente pe scara, in ultima scara a blocului (forma de L). Nu avem asociatie de ... (vezi toată discuția)