avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare locuință
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare locuință

Bună dimineața !
Am următoarea întrebare:
Dacă în urma obținerii unui credit bancar cu ipotecă pe un apartament am fost obligat să intocmesc prin intermediul băncii o asigurare complexă a a acestui apartament, mai sunt obligat să platesc și asigurarea minimă obligatorie în valoare de 20 € (PAD) ?
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 09:47, 20 Iulie 2020
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da,Este obligatorie, Polita faculatativa nu se poate incheia fara cea obligatorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare obligatorie sava elvira sava elvira Buna seara, Am incheiata o asigurare facultativa a locuintei valabila pana la data de 06 octombrie 2011,asigurare care include si riscurile din asigurarea ... (vezi toată discuția)
Asigurare obligatorie locuinta eka20 eka20 Buna seara! Avem credit de nevoi personale cu ipoteca si in urma achizitionarii acestuia, suntem obligati la asigurarea locuintei. Platim anual 250euro, iar ... (vezi toată discuția)
Asigurare obligatorie locuinta dia_cj2005 dia_cj2005 Buna ziua Detin o locuinta achizitionata prin credit imobilar ipotecar din 2006.De cativa ani s-a dat legea asigurarii obligatorii pt pocuinta,insa dupa cum ... (vezi toată discuția)