avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Intrebare COD CAEN 4791
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Intrebare COD CAEN 4791

Buna ziua, voiam sa intreb daca pe codul CAEN 4791 pot cumpara servicii online (realizare logo, etc) de la un tert si sa le vand altui tert cu un comision adaugat pentru mine.
Cel mai recent răspuns: snp2k , utilizator 16:30, 23 Iulie 2020
comertul cu amanuntul si prestarile de servicii sunt activitati diferite
Ultima modificare: Marți, 21 Iulie 2020
adriandimitriu, utilizator
Eu fiind doar intermediarul ce doar revinde ceva si nu presteaza serviciile propriu-zis, activitatea mea este tot de prestator de servicii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce cod caen pentru productie textile prin terte firme? ddragan ddragan Buna dimineata si La Multi Ani! Sunt Intr. Ind. si doresc sa imi extind obiectul de activitate in domeniul comertului cu produse textile. Nu reusesc sa ... (vezi toată discuția)
Pfa cod caen 4791 parlea.mihaela00 parlea.mihaela00 Buna ziua, Am un PFA cu cod CAEN principal 8559 si as vrea sa adaug un cod caen secundar, 4791, pentru ca intentionez sa vand materiale facute de mine in ... (vezi toată discuția)
Prestări servicii cosmetice si vanzare produse cosmetice online DoamnaS DoamnaS Buna ziua, Doresc sa înființez o entitate juridică cu următoarele activitati: - prestări servicii cosmetice Si tatuaje - magazin online produse ... (vezi toată discuția)