avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua va rog putin ajutor. Am avut o condamnare de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua va rog putin ajutor. Am avut o condamnare de 2 ani ...

Buna ziua va rog putin ajutor. Am avut o condamnare de 2 ani si 4 luni cu suspendare , am indeplinit toate conditiile impuse de lege pe, perioada de incercare respectiv 4 ani si 6 luni ...anul trecut am terminat si cu aceasta as dori sa stiu care sunt demersurile ce trebuiesc facute pentru a avea din nou un cazier curat deoarece am probleme in privinta asta. Va multumesc
Trebuie sa treaca 3 ani de la data împlinirii termenului de supraveghere si intervine reabilitarea de drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitarea de drept Wendoll73 Wendoll73 Buna ziua ma numesc Cristi si as dori sa stiu si eu cand voi avea cazieru curat. În data de 01.08.2014 am fost condamnat la 8 luni închisoare cf.art.86^1 si ... (vezi toată discuția)
Reabilitare de drept dupa pedeapsa cu suspendare wanado7 wanado7 Buna ziua. Cu respect, imi permit sa va cer sfatul in urmatoarea problema pe care o am. Pe 21 iunie 2009 (de ziua mea) am cam chefuit cu prietenii si m-am suit ... (vezi toată discuția)
Suspendarea executarii sub supraveghere darius1988 darius1988 in data de 22.04.2008 am fost condamnat la 1 an si 6 luni inchisoare cu suspendarea executarii sub supraveghere pe durata unui termen de incercare de 3 ani si ... (vezi toată discuția)