flory_mr 
	    	Utilizator

flory_mr 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 flory_mr	                   

Am dovada unei sentințe total ilegale de Tardivitate a depunerii cererii de chemare în judecată împotriva ilegalei Asociații de Proprietari nr. 71 din ... (vezi toată discuția)
	                    flory_mr	                   

Am dovada unei sentințe total ilegale de Tardivitate a depunerii cererii de chemare în judecată împotriva ilegalei Asociații de Proprietari nr. 71 din ... (vezi toată discuția)

flory_mr	                   

Ce consecințe juridice are faptul că un judecător dintr-un complet de doi judecători, s-a auto-recuzat din proprie inițiativă, după ce i-am adus aminte ... (vezi toată discuția)
	                    flory_mr	                   

Ce consecințe juridice are faptul că un judecător dintr-un complet de doi judecători, s-a auto-recuzat din proprie inițiativă, după ce i-am adus aminte ... (vezi toată discuția)

tusu	                   

Buna ziua,
miercuri, 2 aprilie, am o contestatie in anulare la Curtea de Apel.
din cate inteleg, contestatia va fi judecata de aceiasi judecatori pe care ... (vezi toată discuția)
	                    tusu	                   

Buna ziua,
miercuri, 2 aprilie, am o contestatie in anulare la Curtea de Apel.
din cate inteleg, contestatia va fi judecata de aceiasi judecatori pe care ... (vezi toată discuția)