Cu avocatul vorbesc luni. Am luat deja legatura cu dansul. Prefer totusi sa am mai multe opinii si le la alti avocati sau persoane care poate au trecut prin ceva asemanator. Problema nu este plata, ci sentimentul ca s-au comportat miseleste si ca facturile sunt un abuz si o talharie. In Madrid unde locuiesc de 14 ani de zile, platesc la apartament 25€ la luna., insa in Romania la o casa nelocuita au venit "facturi" si de 800 lei. Am pus facturi in ghilimele pentru ca respectivele facturi nu au ajuns niciodata. Eu as vrea sa stiu daca se merita sa ma cert in instanta cu cei de la digi, sau mai bine sa platesc si sa scap de ei pentru ca sincer va spun ca au fost ca o capusa timp de 2 ani de zile. Va salut.
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:
Dna justiția nu functioneaza cum credeti dvs,faptul că nu ati formulat probabil o întâmpinare,ca nu înțelegeți sa apelați la un avocat.nu va ajuta cu nimic.Mai mult faptul că nu va prezentati nu impietează cu nimic desfășurarea procesului. Iar informatia dvs privitoare la citatie este eronata,asa ca procesul o sa se judece în max 1- 2 termene și o sa fiti bună de plata.Daca discutat i din timp cu un av acesta va putea oferi sfaturi utile acum probabil e destul de tz....