avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Digi ma cheama in instanta. As dori si eu o lamurire, ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Digi ma cheama in instanta. As dori si eu o lamurire, o opinie ...

Digi ma cheama in instanta.
As dori si eu o lamurire, o opinie sau orice m-ar putea ajuta sa inteleg mai bine situatia si ce este de facut. Am contract cu Digi Energy din 2017. Am primit o singura factura in Octombrie 2017. In baza acelei facturi, o doamna care se ocupa de intretinearea curtii a fost mereu si a platit lumina la digi, dar neprimind nici o factura in schimb. Doar bonul de casa. Din cand in cand primeam scrisoare de la digi ca avem restante de 1000 Ron la plata. Casa este nelocuita de acum 7 ani. Am solicitat in repetate randuri facturile la Digi. Cam tot degeaba. Am cerut si eu o explicatie logica....de cum o casa nelocuita poate consuma de 800 ron la luna, atata timp cat eu locuiesc in strainatate si casa e pustie. Am doar un sistem de camere video 24/24, dar nu cred ca pot ajunge sa consume atat de mult. Am toate mailurile ca proba. Am fost anuntata de o vecina ca am primit citatie la judecatorie pentru data de 26 august....la care normal ca nu voi merge. Acum....eu logica situatiei nu o vad pe nicio o parte. Citatia trebuie primita in mana doar pe baza de firma si buletin. A fost lasata in cutia postala. As dori sa stiu ce se poate intampla. O executare silita? A mai trecut cineva printr-o situatie asemanatoare? Abea luni iau legatura cu un avcat. Daca dau Digi in judecata as avea castig de cauza? Multumesc pentru pareri.
Dna justiția nu functioneaza cum credeti dvs,faptul că nu ati formulat probabil o întâmpinare,ca nu înțelegeți sa apelați la un avocat.nu va ajuta cu nimic.Mai mult faptul că nu va prezentati nu impietează cu nimic desfășurarea procesului. Iar informatia dvs privitoare la citatie este eronata,asa ca procesul o sa se judece în max 1- 2 termene și o sa fiti bună de plata.Daca discutat i din timp cu un av acesta va putea oferi sfaturi utile acum probabil e destul de tz....
Ultima modificare: Duminică, 26 Iulie 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Cu avocatul vorbesc luni. Am luat deja legatura cu dansul. Prefer totusi sa am mai multe opinii si le la alti avocati sau persoane care poate au trecut prin ceva asemanator. Problema nu este plata, ci sentimentul ca s-au comportat miseleste si ca facturile sunt un abuz si o talharie. In Madrid unde locuiesc de 14 ani de zile, platesc la apartament 25€ la luna., insa in Romania la o casa nelocuita au venit "facturi" si de 800 lei. Am pus facturi in ghilimele pentru ca respectivele facturi nu au ajuns niciodata. Eu as vrea sa stiu daca se merita sa ma cert in instanta cu cei de la digi, sau mai bine sa platesc si sa scap de ei pentru ca sincer va spun ca au fost ca o capusa timp de 2 ani de zile. Va salut.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Dna justiția nu functioneaza cum credeti dvs,faptul că nu ati formulat probabil o întâmpinare,ca nu înțelegeți sa apelați la un avocat.nu va ajuta cu nimic.Mai mult faptul că nu va prezentati nu impietează cu nimic desfășurarea procesului. Iar informatia dvs privitoare la citatie este eronata,asa ca procesul o sa se judece în max 1- 2 termene și o sa fiti bună de plata.Daca discutat i din timp cu un av acesta va putea oferi sfaturi utile acum probabil e destul de tz....

Depinde în ce stadiu va aflati daca deja a fost fixat termen de judecată ati pierdut termenul.in care prin întâmpinare puteati sa formulati aparari.Daca facturile nu au fost contestate la momentul.emiterii iarăși poate sa fie o problemă.Discutati cu av respectiv singurul în măsură să vă dea un sfat util după ce va afla care este situația exactă în urmă studierii actelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi s-au facturat exagerat de mulți kw față de cât am consumat și nu-mi permit să plătesc factura. ce pot face în situația disperată în care sunt? Sufletdecaine Sufletdecaine Pe data de 30 noiembrie 2018, am dat index-ul pentru cele doua imobile pentru care am contract cu RCS-RDS. Al doilea index nu a fost primit deoarece nu il ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , in februarie 2022 am plecat in străinătate împreuna ... Iris2022 Iris2022 Buna ziua , in Februarie 2022 am plecat in străinătate împreuna cu soțul și copii din motiv financiar , 2 luni ( Februarie și Martie ) nu am achitat ... (vezi toată discuția)
Litigiu locatarii blocului - rog raspuns. multumesc elizabacau elizabacau buna ziua! va rog sa ma ajutati in urmatooarea problema. in mai 2007 am demarat proiectul de instalare centrala termica de apartament. am inceput cu acorduri ... (vezi toată discuția)