avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Care este calea noastra legala pentru a ne apara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Care este calea noastra legala pentru a ne apara

Suntem chemati la Serviciul Urbanism al Primariei cu documentele de proprietate, planurile anexe si autorizatia de constructie( delimitare proprietate, autorizata si receptionata acum 3 ani de acelasi serviciu). Sotia si eu suntem amenintati cu amenzi invocandu-se `faptul ca ar exista o petitie privitor la lucrari de constructii. Legea 50 din 1991 Art 26, alin 1 lit f si art 26 alin 1 lit a si alin 2. Nu ni se spune cine a facut petitia si ce contine. Noi suntem in proces civil in contencios cu UAT si primar, aceeasi actiune fiind si a Prefecturii pentru eliberarea unei autorizatii de constructii care incalca CV distanta de 60 de cm. de proprietatea noastra fara acordul nostru notarial. Este legal sa fim in acest fel notificati de serviciul urbanism? Ce legislatie se incalca avand in vedere ca plangerea impotriva noastra nu este metionata si nici notificatorul? Ce avem de facut pentru a raspunde la acesta notificare care incalca prezumtia de nevinovatie?

Alte discuții în legătură

Pot fi emise doua autorizatii de urbanism pe aceeasi linie de hotar intre vecini? Mircea Razvan Mircea Razvan M-am judecat in instanta civila cu vecinul. Revendicare teren acaparat, demolare de constructii si de imprejmuire neautorizate. Instanta a decis sa mi se ... (vezi toată discuția)
Este gardul o constructie? se supune condului civil art 612? Mircea Razvan Mircea Razvan M-am judecat cu un vecin ca construire fara autorizatie pe proprietatea mea. Am pus in executare sentinta definitiva cu executor. S-au delimitat proprietati ... (vezi toată discuția)
Anularea certificatului de urbanism si a autorizatiei de construire socrate111 socrate111 buna ziua.Ce proceduri potrivit legii pot initia in vederea anularii certificatului de urbanism emis precum si autorizatiei de construire de catre primarie, in ... (vezi toată discuția)