avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 152 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ce prevede art 119 din legea nr 53/2003 republicata si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ce prevede art 119 din legea nr 53/2003 republicata si modificată?

ce prevede art 119 din legea nr 53/2003republicata si modificata si complectata cu ordonanta nr 53/04.08.2017
Cel mai recent răspuns: janapress , utilizator 12:44, 28 Iulie 2020
Art. 119 - (1) Angajatorul are obligaţia de a ţine la locul de muncă definit potrivit art. 161 evidenţa orelor de muncă prestate zilnic de fiecare salariat, cu evidenţierea orelor de începere şi de sfârşit ale programului de lucru, şi de a supune controlului inspectorilor de muncă această evidenţă, ori de câte ori se solicită acest lucru.

(2) Pentru salariaţii mobili şi salariaţii care desfăşoară muncă la domiciliu, angajatorul ţine evidenţa orelor de muncă prestate zilnic de fiecare salariat în condiţiile stabilite cu salariaţii prin acord scris, în funcţie de activitatea specifică desfăşurată de către aceştia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord scris-evidenta ore munca la domiciliu Florian Grigorescu Florian Grigorescu Buna ziua. Cf. art. 119 din Codul Muncii, pentru salariatii care desfasoara munca la domiciliu, angajatorul tine evidenta orelor de munca prestate zilnic de ... (vezi toată discuția)
Contract de munca lyly64 lyly64 Va rog,care este temeiul legal pentru modul de intocmire a pontajului ( angajat la bugetari) (vezi toată discuția)