avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acord scris-evidenta ore munca la domiciliu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acord scris-evidenta ore munca la domiciliu

Buna ziua.
Cf. art. 119 din Codul Muncii, pentru salariatii care desfasoara munca la domiciliu, angajatorul tine evidenta orelor de munca prestate zilnic de fiecare salariat in conditiile stabilite cu salariatii prin acord scris.
Va rog mult, aveti un model de acord scris?
Chiar nu inteleg la ce se refera acest articol....
Multumesc anticipat!!
Cel mai recent răspuns: ioana 81 , utilizator 13:38, 10 Iulie 2020
Detalii
[ link extern ]
Multumesc, am gasit si eu acel model pe internet, dar se refera la persoanele care efectueaza activitati mobile de transport rutier....
Nu il pot adapta la munca la domiciliu..:(
ACORD

cu privire la evidența orelor de muncă prestate zilnic pentru salariații cu munca la domiciliu

Având în vedere prevederile art. 119 alin. (2) din Legea 53/2003 - Codul muncii, republicat, cu modificările și completările ulterioare,
(1) Angajatorul are obligaţia de a ţine la locul de muncă definit potrivit art. 16^1 evidenţa orelor de muncă prestate zilnic de fiecare salariat, cu evidenţierea orelor de începere şi de sfârşit ale programului de lucru, şi de a supune controlului inspectorilor de muncă această evidenţă, ori de câte ori se solicită acest lucru.
(2) Pentru salariaţii mobili şi salariaţii care desfăşoară muncă la domiciliu, angajatorul ţine evidenţa orelor de muncă prestate zilnic de fiecare salariat în condiţiile stabilite cu salariaţii prin acord scris, în funcţie de activitatea specifică desfăşurată de către aceştia.
Angajator, persoana juridică,
şi
Salariatul/salariata - d-nul/d-na________________________________, domiciliată în localitatea, nr._______, judeţul , CNP____________________.
Am încheiat prezentul acord și am convenit asupra evidenței zilnice a orelor prestate de angajat și a orelor în care angajatorul este în drept să controleze activitatea salariatului său şi modalitatea concretă de realizare a controlului:
În conformitate cu Durata muncii: - O normă întreagă, durata timpului de lucru fiind de 8 ore/zi, 40 ore/săptămână, prevăzută în contractul individual de muncă, în calitate de angajat în funcția de ----------, declar ca ore de muncă prestate zilnic, între orele__________________________.
Prezentul Acord a fost semnat astăzi _________ în două exemplare originale, unul pentru angajator și unul pentru angajat (salariat cu munca la domiciliu).

ANGAJATOR,


SALARIAT,
Ultima modificare: Vineri, 10 Iulie 2020
ioana 81, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce prevede art 119 din legea nr 53/2003 republicata si modificată? soriniarca soriniarca ce prevede art 119 din legea nr 53/2003republicata si modificata si complectata cu ordonanta nr 53/04.08.2017 (vezi toată discuția)
Contract de munca lyly64 lyly64 Va rog,care este temeiul legal pentru modul de intocmire a pontajului ( angajat la bugetari) (vezi toată discuția)
Modificari codul muncii mihaela_1968 mihaela_1968 Buna ziua! Avand in vedere noilor prevederi ale Codului Muncii, ca angajatorul sa tina evidenta orelor prestate zilnic de salariati, cu evidentierea orei de ... (vezi toată discuția)