avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Recuperare TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Recuperare TVA

Buna ziua,
In cazul in care o firma neplatitoare de TVA ne-a emis facturi cu TVA, facturi ce au fost platite de societatea noastra, exista posibilitatea recuperarii acestui TVA?
Cel mai recent răspuns: soficu cristina , utilizator 12:40, 29 Iulie 2020
Da, dar sa nu depaseasca perioada de prescriere. Este obligat sa emita facturile de corectie . Dar ati verificat pe ANAF statusul partenerului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva achizitie intracomunitara servicii bodean bodean Societatea a trimis la un curs in Italia 3 angajati. Firma din Italia a emis o facture pt. participare la curs fara TVA. Am verificat firma din Italia in VIES ... (vezi toată discuția)
Nelamurire platitor tva Goguvoinicu Goguvoinicu Buna ziua! Va supun atentiei un caz pe care eu unul nu l-am mai intalnit: 1. Societatea X (neplatitoere de TVA) emite facturi cu TVA!!!??? catre societatea Y ... (vezi toată discuția)
Tva la chirie cristinasova cristinasova Buna ziua! O societate nou infiintata platitoare de TVA, care plateste 3% impozit pe venit inchiriaza un spatiu proprietate catre o alta societate neplatitoare ... (vezi toată discuția)