avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Probleme mari proiect StartupPlus (salină ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Probleme mari proiect StartupPlus (salină artificială)

Buna seara. Sunt administratorul (unic asociat) a unui SRL avand autorizat codul caen 8690 - alte activitati referitoare la sanatatea umana. Am implementat in proportie de 95% un proiect in cadrul StartupPlus 2019 - o salina artificiala.
Am putut face deconturile in cadrul proiectului, am obtinut aviz/autorizatie DSP si aviz de functionare de la primarie. Toate bune pana la momentul la care administratorul programului de finantare imi solicita inscrierea salinei (cabinet salinoterapie) in registrul unic al cabinetelor medicale (la DSP). Desi obtinusem deja avizul/autorizatia Dsp, m-am adresat in scris catre institutie solicitandu-le sa imi comunice daca sunt obligat sa fac aceasta inscriere in registrul unic al cabinetelor medicale avand in vedere ca eu in calitate de administrator (unic asociat) nu am pregatire medicala , ci sunt economist. Raspunsul scris nu l-am primit (au trecut doar 16 din cele 30 de zile cat e termenul in care institutia este obligata sa-mi raspunda), insa am reusit sa port o discutie telefonica cu juristul institutiei care mi-a comunicat ca avand in vedere faptul ca eu sunt economist, nu ar fi trebuit sa pot obtine aviz/autorizatie DSP pentru acest cod caen (8690).
Va imaginati ca am ramas blocat la auzul acestor vorbe.
Ce solutie credeti ca as putea gasi in acest caz ?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:42, 31 Iulie 2020
angajati personal medical (asistenta medicala) si organizati un cabinet corespunzator activitatii, care pare a fi similara balneologiei.
DSP nu va va putea inscrie in registru fiindca dvs nu aveti un cabinet medical. cititi cu atentie activitatile descrise la codul CAEN respectiv.
nu puteti desfasura o activitate in domeniul sanatatii publice cu personal needucat/ neinstruit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obținere aviz dsp - cod caen 8690 CMadalina-Elena CMadalina-Elena Bună ziua, Urmează să deschid un cabinet de terapii complementare cu cod caen 8690. În cadrul cabinetului vor fi desfășurate două activități: 1. ... (vezi toată discuția)
Deschidere centru de sanatate CORINA_BC CORINA_BC Buna ziua, as dori informatii despre deschiderea unui centru de sanatate- salina artificiala, care sa functioneze pe baza codului CAEN 8690. Mentionez ca nu ... (vezi toată discuția)
Cod caen 9604 katy26 katy26 buna,intentionez sa infiintez o salina artificiala,si nu stiu daca ,aceste coduri caen 9604;9609 ama ajuta? (vezi toată discuția)