avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Evacuare concubin
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Evacuare concubin

Bună seara. Concubinul soacrei, poate fi evacuat,... dacă la locuința respectivă vorbim de un contract de întreținere cu clauză de abitație viageră doar pentru soacră?.. Deoarece a început sa devină violent la băutură,... și tare aș dori să-i rup oasele!!
Cel mai recent răspuns: eu19788 , utilizator 20:30, 2 August 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
E varianta dvs., noi nu v-am sfătuit să faceți asta. Nu v-ar aduce niciun câștig în afara satisfacției personale de moment.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Corect...Aveți dreptate,dar situația este mai delicată.... în sensul ca el este mai tânăr cu 11 ani decât soacră-mea, plus că el rămâne la ceva timp singur cu copii mei acasă, doarece soacra are niște neamuri pe la țara și le mai vizitează, eu lucrez la tura de 24/48,si soția lucrează la program de la 08.00-17.30........iar câștigul de care vorbeați este siguranța familiei mele! Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de abitatie jorjon jorjon Un prieten a dobandit un imobil de la o matusa cu pastrarea dreptului de abitatie pentru matusa sa asupra intregului imobil. S/a dus la evidenta pipulatiei si ... (vezi toată discuția)
Soțul mă amenință că închiriază apartamentul dacă plec de acasă. poate face acest lucru, dacă imobilul e pe numele fiicei mele iar eu am drept de abitație viageră? l-boghian l-boghian Buna ziua.Am fost căsătorită,Am divorțat si iar m-am căsătorit cu același bărbat.In timpul divorțului a trecut apartamentul pe numele fiicei mele cu ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare apartament cu clauza abitatie viagera liliana.suciu liliana.suciu Subiect: Contract de vanzare cumparare apartament cu clauza abitatie viagera -am contract de vanzare cumparare apartament , cumparat de la fostul ... (vezi toată discuția)