avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... conform art.27 din lege 55/15 mai 2020 cu modificarile ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

conform art.27 din lege 55/15 mai 2020 cu modificarile ulterioare ...

conform art.27 din lege 55/15 mai 2020 cu modificarile ulterioare , pe perioada starii de alerta se poate angaja personal contractual in institutii publice pe perioada determinata de o luna ,respectiv pe perioada concediului medical al persoanei inlocuite ?


multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:53, 5 August 2020
Instituțiile și autoritățile publice pot angaja personal fără concurs, în funcție de nevoile determinate de prevenirea și combaterea situației care a generat starea de alertă și exclusiv pentru activități legate de aceasta, pentru o durată determinată, ce nu poate depăși 30 de zile de la data încetării stării de alertă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare stare de alerta Ioan_123 Ioan_123 Buna ziua! Oare stiti daca pe perioada starii de alerta se pot face angajari la stat fara concurs, pe perioada determinata? Este vorba de un club sportiv, ... (vezi toată discuția)
Angajari fara concurs dana manea dana manea Se mai pot face angajari pe durata starii de alerta? Pe ce periaoada si in ce baza legala? (vezi toată discuția)
Cim perioada determinata Doina Hartagan Doina Hartagan Bună ziua, doresc dacă puteți să mă lămuriți intr-o problemă privind CIM pe perioada determinată . Am o colegă căreia i se încheie CIM la data ... (vezi toată discuția)