avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Angajare stare de alerta
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Angajare stare de alerta

Buna ziua! Oare stiti daca pe perioada starii de alerta se pot face angajari la stat fara concurs, pe perioada determinata? Este vorba de un club sportiv, subordonat ministerului tineretului si sportului care ar mai avea nevoie de o contabila. Oare este posibila angajarea acesteia?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:44, 18 Februarie 2021
Leagea 55/2020
Art. 27
(1) Instituțiile și autoritățile publice pot angaja personal fără concurs, în funcție de nevoile determinate de prevenirea și combaterea situației care a generat starea de alertă și exclusiv pentru activități legate de aceasta, pentru o durată determinată, ce nu poate depăși 30 de zile de la data încetării stării de alertă.
....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajari fara concurs dana manea dana manea Se mai pot face angajari pe durata starii de alerta? Pe ce periaoada si in ce baza legala? (vezi toată discuția)
Conform art.27 din lege 55/15 mai 2020 cu modificarile ulterioare ... ioan30 ioan30 conform art.27 din lege 55/15 mai 2020 cu modificarile ulterioare , pe perioada starii de alerta se poate angaja personal contractual in institutii publice pe ... (vezi toată discuția)
Cim perioada determinata Doina Hartagan Doina Hartagan Bună ziua, doresc dacă puteți să mă lămuriți intr-o problemă privind CIM pe perioada determinată . Am o colegă căreia i se încheie CIM la data ... (vezi toată discuția)