avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am fost la un medic stomatolog care mi-a recomandat ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am fost la un medic stomatolog care mi-a recomandat schimbarea ...

Am fost la un medic stomatolog care mi-a recomandat schimbarea unei lucrari de 2 coroane pe dintii frontali, pe motiv ca nu va rezista o plomba in punctul in care unul din dinti era ciobit. I-am urmat sfatul din pacate si dupa ce m-a chinuit cu probe timp de circa 10 zile la rand, mi-a cimentat dintii insa unul este mai lung decat celalalt. La proba initiala erau amandoi egali, simetrici, dar dupa cimentare se vede clar ca unul este mai lung. Eu nu doresc sa mai continui nicio lucrare cu acest medic din cauza caruia am suferit foarte mult si doresc sa imi dea banii inapoi pe lucrare. Ce sanse am? Sau, este indreptatita cererea mea? Nu imi doresc un conflict si as prefera sa merg pe cale amiabila.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Claudia74 , utilizator 07:50, 7 August 2020
Ce inseamna asta? E vina pacientului ca medicul a cimentat un dinte mai sus si unul mai jos? Comentarii constructive si punctuale va rog. Multumesc

adriandimitriu a scris:

nu uitati ca exista si materialul clientului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tarifele serviciilor de stomatologie-neafisate popaadina popaadina Buna ziua, Revin pe forum dupa o scurta pauza dar din pacate tot cu probleme: am fost la stomatolog pentru o problema la dinti , am intrebat inca de ... (vezi toată discuția)
Refuz lucrare dentara Mirela234 Mirela234 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema.Am fost la dentist si mi a realizat o lucrare dentara,mai precis o coroana metalo ceramica ... (vezi toată discuția)
Malpraxis stomatologic ContSters263156 ContSters263156 Buna ziua , As aprecia daca mi-ati da un sfat, va rog.Sunt din Bucuresti Povestea mea a inceput in urma cu 5 luni , am fost la un cabinet stomatologic in ... (vezi toată discuția)