avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... La subsolul blocului prin intelegere intre locatari ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

La subsolul blocului prin intelegere intre locatari sunt boxe, ...

La subsolul blocului prin intelegere intre locatari sunt boxe, utilizate drept loc de depozitare..Prin constructia blocului la subsol in spatiul de sub dormitoare nu sunt tevi de alimentare cu apa sau de scurgere ,locatara de la parter a intentionat de 2 ori pana acum sa sparga incuietoarea sa patrunda in boxa fara sa ne comunice. Nu intelegem interesul si nici insistenta de a intra in aceasta boxa.Desi am atentionat-o la prima incercare acum a incercat din nou insa un alt vecin care se afla intamplator la subsol a atentionat-o ca ne va informa si a renuntat.Ce putem face avand in vedere ca sunt 2 persoane dificile si chiar violente?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:31, 7 August 2020
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca depozitati si nu aveti aviz ISU-pompieri riscati niste amenzi contraventionale.
Respectivele persoane nu au drept la boxa ? Intelegerea intre locatari nu tine loc de act de proprietate. Spatiile respective nefiind in proprietatea locatarilor sunt spatii comune la care au dreptul, in mod egal, toti locatarii.
In toate cazurile este utila o discutie cu persoanele respective si sa se ajunga la o intelegere amiabila. Obligatoriu, atentie la ce se depoziteaza si la avizul ISU-pompieri.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Atat timp cat oroiectul imobilului de locuit in comun nu prevede in subsolul tehnic spatii amenajate neautorizat,aceste spatii reprezinta factor de risc ,datorita bunurilor depozitate
In astfel de cazuri,ISU aplica amenda,concomitent cu dezafectarea spatiilor construite fara drept legal,fara forme legale
Persoanele respective au boxa insa nu inteleg de ce vor sa intre in boxa noastra.Interesul lor -s-a manifestat dupa decesul sotului meu..In boxa erau obiecte de pescuit folosite de sotul meu.,si ceva vechituri.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Convocati o adunare a locatarilor de pe scara si purtati o discutie daca doriti sa aflati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt necesare acte doveditoare pt detinere boxa de la subsolul ... xtreme07 xtreme07 Sunt Necesare Acte Doveditoare pt Detinere Boxa de la Subsolul Blocului? Boxele de la subsolul blocului au fost construite de locatari la cumpararea ... (vezi toată discuția)
Boxe la subsolul blocului migota migota Se pot amenaja boxe la subsolul blocului ? Exista legislatie pt amenajare boxe la subsolul blocului ? Este necesar avizul de la pompieri ? (vezi toată discuția)