avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua,o sa incerc sa formulez cat se poate de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua,o sa incerc sa formulez cat se poate de simplu problema ...

Buna ziua,o sa incerc sa formulez cat se poate de simplu problema cu care ma confrunt.
Vreau sa precizez ca lucrez in domeniul auto(vopsitor) si m-am lovit incercand sa fac un bine de o problema cu un nene mai in varsta care a venit cu masina la reparat,toate bune si frumoase omul se pare ca a fost nemultumit si a facut plangere la politie ca nu i-am reparat masina cum trebuie si chipurile i-am cerut eu bani extra in conditiile in care discutasem cu el de montat un far,trager si o bara plus vopsitoria dar dupa ce am demontat bara mai existau cateva avarii(filtru carbon si un suport) si i am sugerat sa le achizitioneze ca tot are masina desfacuta(aici sunt banii in plus pentu ca eu ca un samaritean m-am ocupat pana si de comenzile pieselor ),
Am fost contactat de un politist care mi-a solicitat prezenta la sectie in calitate de martor sa dau declaratie(in declaratie am specificat cum au stat lucrurile) ,omul cu masina cand a fost contactat sa vina si el a zis ca este bolnav si ca nu il mai intereseaza iar nenea politist a zis ca trebuie sa merg la anaf sa declar suma primita ca si activitate independenta si sa patesc cota tva sa inchida dosarul.
Masina a fost reparata la service ul unui prieten si in declaratie am specificat ca nu am reprezentat firma si ca am reparat masina personal dar ca persoana fizica nu am cum sa fac reparatii auto fara autorizatie si nu vreau sa ma bag in gura lupului singur.
As dori un sfat la cum as putea repedia probelma(In prima faza am sa vorbesc cu nenea cu masina sa vad daca reusesc sa-l conving sa renunte la acuzatie ,dar daca nu vrea ? )

Alte discuții în legătură

Inselaciune service auto buna ziua, va cer sprijinul pentu urmatoarea ... EduardCom EduardCom Inselaciune Service auto Buna ziua, Va cer sprijinul pentu urmatoarea speta. - Sotia a fost tamponata din sapte de un conducator auto care si-a ... (vezi toată discuția)
Opinie SC ESC SOFT SRL SC ESC SOFT SRL Buna ziua! In Decembrie 2011 am avut un accident (am lovit o alta masina in spate, in intersectie la viteza mica) in urma caruia bara fata a fost deteriorata. ... (vezi toată discuția)
Furt inselaciune sau ? nicolai nicolai stau la Campina. am vandut cateva piese unui cetatean Cornel din autoturismul meu avariat. a spus ca este interesat de oglinda, de macaraua motoras ridicare ... (vezi toată discuția)