avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt inselaciune sau ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt inselaciune sau ?

stau la Campina. am vandut cateva piese unui cetatean Cornel din autoturismul meu avariat. a spus ca este interesat de oglinda, de macaraua motoras ridicare geam sofer si un detaliu de pe bara din spate. iam spus ca plec din tara si cum revin sa ma contacteze, dar bara nu o demontez si elementul nu il dau, si motorasul tot. masina se afla in curtea unei prietene de familie. pe 2.02 dupa ora 18.00 a venit cu inca doua persoane si a declarat ca eu iam permis sa demonteze piesele. au demontat si dezmembrat, taiat cablurile electrice si pe 3.02 deja postasera anunt ca vand piese pe pagina lui de olx. am salvat anuntul / care erau scoase de pe masina mea/ la plecare iau dat batrinei 90 de lei. revenit in tara am vazut masina devastata si am vazut ca lipsesc si piesele care el mi le ceruse, dar si altele,am telefonat dar nu raspundea si cum a raspuns a declarat ca nu a fost el si ca nu se afla in campina sambata seara, cu toate ca eu nu iam zis nimic de sambata. iam zis ca pe pagina lui olx este anunt cu piese scoase de pe masina mea puse in vanzare si el minte ca declara ca nu a fost, ba iam mai spus ca vecina are camere video si este inregistrat cum carau piesele demontate la masina lor, un Renaul Scenic 1 albastru cu numere de bucuresti, care era parcat in fata portii pe aleie. am mers la politia Campina si am facut o plingere si am declarat ca presupun ca a fost si a furat cel care ma intrebat de oglinda, macara si element bara spate. la telefonat politistul si a raspuns , a declarat ca a fost, dar sa inteles cu batrina ca sa dezmembreze masina, si ca eu nu iam dovedit cu acte ca este masina mea, si ca el a platit batrina cu 400 de lei. politistul acum spune ca trebue sa facem impacare pe cale amiabila si sa iau piesele care el o sa mi le aduca inapoi, iar eu sa ii intorc 400 de lei... eu nu am luat de la el 400 lei, si batrina tot nu a luat, si ese ca eu ii dau si bani mai multi si raman si cu masina devastata ca ei la demontaj au taiat cabluri si au demontat bordul scotind piese, mai presupun ca au furat si chei , instrumente care erau in masina, masina este in curte si nu era incuiata. cum e drept de procedat? astia acum au intrat in curte sa dezmembreze si sa fure piese, apoi vor intra in casa sa omoare si sa prade..cornel e din brasov, are in jur de 31 ani, sotiesa e din campina si imi zicea ca este insarcinata. fiindumi mila de el iam dat o roata ca rezerva cu 50 lei cand a venit prima data.fiind roata de pe masina mea accidentata a mai spus ca lucreaza la un servis care monteaza sonorizari pe autoturisme la Brasov, si eu am vazut pe pagina lui de olx mai multe anunturi cu piese auto si boxe de vanzare,
Ultima modificare: Duminică, 10 Februarie 2019
nicolai, utilizator
Cel mai recent răspuns: nicolai , utilizator 00:12, 11 Februarie 2019
Eu nu am inteles nimic. Puteti fi mai explicit?
stiia ca sunt plecat din tara, au venit au spus ca eu iam trimis si au scos piese de pe masina mea. au taiat cabluri si rupt plasticuri, eu nu iam trimis si nu am permis ca ei sa dezmembreze masina. in posta olx nu era nici un mesaj de la el si pe telefon nu am avut nici un apel. iau dat batrinei 90 lei, politistului iau declarat ca iau dat 400 lei batrinei pentru piese, dar real iau dat 90 lei si au demontat piese de 1200 lei.cu preturile de pe olx. piese nu noi. e furt premeditat? cum de procedat ca hatii sa fie pedepsiti? daca au facut intelegere cu politistul ,ei vor scapa iar eu raman cu masina dezmembrata...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema dosar dauna fondul de garantare arsene21 arsene21 Salut, Am urmatoarea problema. In urma unui accident, masina mi-a fost avariata atat fata cat si spate iar cel vinovat avea asigurare la Astra. Am luat ... (vezi toată discuția)
Masina avariata bagaseancaius bagaseancaius Buna ziua.Cu respect, imi permit sa va cer sfatul in urmatoarea problema pe care o am: Pe data de 14.04.2016 adica ieri am mers la un service auto cu masina ... (vezi toată discuția)
Accident cu iz penal? Bogdan Petrescu Bogdan Petrescu Am fost implicat intr.un accident rutier ,am lovit o masina care nu s.a asigurat la schimbarea benzii si mi.a taiat calea. Bucuresti ,intersectia bd Aerogarii ... (vezi toată discuția)