avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Termen plata la jumatate amenda circulate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Termen plata la jumatate amenda circulate

Amenda de circulatie poate fi platita la jumatate in termen de 15 zile lucratoare sau calendaristice? Am luat amenda in 29 iulie, cand ar fi ultima zi de plata? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 22:54, 8 August 2020
Zile calendaristice libere adică nu se iau în calcul ziua în care ați fost amendat și nici ziua plății. În cazul în care ați fost amendat în ziua de 29.07. 2020 ultima zi de plată a jumătății din minimul amenzii este 14 august 2020. Este bine să nu o lăsați pe ultima zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim aijin aijin Buna ziua. Pe 29.07 am incheiat un contract de munca incepand cu 29.07. Contabila nu l-a platit p respectivul salariat pt. ca nu era semnat contractul in acel ... (vezi toată discuția)
Amenda covid Cosmin@ Cosmin@ Dacă am fost prins de poliție și nu mi-au dat nimic să semnez poate să imi vină amenda acasă? Pentru covid (vezi toată discuția)
Calcul termen contestatie mihai62 mihai62 Cum se calculeaza termenul de 15 zile de contestare amenda circulatie,pv.din 9 octombrie,care este ultima zi de depunere la judecatorie? (vezi toată discuția)