avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Buna ziua referitor la OUG 130 /2020 pot beneficia de ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Buna ziua referitor la OUG 130 /2020 pot beneficia de suma oferita ...

Buna ziua referitor la OUG 130 /2020 pot beneficia de suma oferita ca ajutor pt intreprinderile mici daca detin un PFA cu domeniu de activitate coafor si comert cu amanuntul; infiintat in iunie insa neputand profesa din cauza COVID.ULUI?
Cel mai recent răspuns: georgehari , utilizator 14:51, 10 August 2020
Ați fi putut primi bani pentru comerț cu amănuntul (cu excepția autovehiculelor și motocicletelor), dacă PFA-ul era înregistrat înainte de 1 februarie 2020. Lista completă a domeniilor este la www.avocatnet.ro/articol_554... .
Ultima modificare: Luni, 10 August 2020
georgehari, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa distributie kattany kattany buna ziua detin si eu un pfa avand codul 4782 ,sunt neplatitor de tva,am casa de marcat .vreau sa schimb domeniul de activitate pentru a deveni distribuitor de ... (vezi toată discuția)
Detin certificat de traducator tehnic si vreau sa fiu pfa MARISHKA MARISHKA Buna ziua. Detin certificat de traducator tehnic si vreau sa infiintez PFA. Am fost la Finante si mi-au zis ca profesie liberala este doar traducatorul ... (vezi toată discuția)
Magazin alimentar- intreprindere individuala WEGA67 WEGA67 Ce cod CAEN pot folosi ptr. deschiderea unui magazin alimentar pentru o intreprindere individuala??? (vezi toată discuția)