avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... În cazul în care o persoană este asimptomatica, ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

În cazul în care o persoană este asimptomatica, testul covid ...

În cazul în care o persoană este asimptomatica, testul covid iese mereu pozitiv iar angajatorul nu o mai primește la serviciu până nu îi iese testul negativ ce se poate face? DSP-ul a spus ca poate merge la serviciu ca nu mai poate transmite virusul.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 09:26, 11 August 2020
DSP sa dea scris. Pe vorbe nu pune nimeni preț.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada dintre ziua in care salariatul anunta la dsp aparitia ... dan_cornea@yahoo.com dan_cornea@yahoo.com Perioada dintre ziua in care salariatul anunta la DSP aparitia simptomelor de Covid 19 (fiind anuntat sa stea acasa ca vine ambulanta sa-l testeze) si ziua ... (vezi toată discuția)
Revenirea la serviciu dupa imbolnavire cu covid-19. BiankaTimea BiankaTimea Buna ziua, in data de 19.07.2020 am fost diagnosticata cu covid si internata, avand toate analizele care trebuiau facute bune, la externare in data de ... (vezi toată discuția)
Ma poate obliga angajatorul sa am test negativ după ce am efectuat ... Pmpmpreda Pmpmpreda Ma poate obliga angajatorul sa am test negativ după ce am efectuat perioada legală de izolare fiind confirmată pozitiv Covid-19. Cadrul legal as vrea sa il ... (vezi toată discuția)