avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatia pe card
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatia pe card

Am avut o problema cu personalul de la posta romana, cred ca toti stim cum se lucreaza acolo. Am un copil de 1 an si 10 luni. As vrea din ianuarie sa-mi intre alocatia pe card sa nu mai fiu nevoita sa apelez la serviciile Postei Romane. Problema este ca nu stiu ce pasi trebuie urmati. Va rog sa ma ajutati.
Va multumesc!:((
Cel mai recent răspuns: Kitte , utilizator 11:38, 21 Decembrie 2009
Buna!
In cazul de fata, am vorbit din punctul meu de vedere. Fiecare face cum doreste.
Eu nu verific de mii de ori cardul sa vad daca mi-a intrat banii, ci ma duc mult mai tarziu decat la data la care ar trebui sa intre banii, sau sunt luni in care nu ridic deloc banii si in felul acesta economisesc si niste bani in cont, ( care si asa nu sunt prea multi), de multe ori trebuia sa stau acasa sa astept postasul, sau daca el nu avea chef sa urce pana la etajul 3, nici nu mai venea si imi lasa in posta acel mandat postal, dupa care eu trebuia sa stau la acele cozi imense de la posta sa iau alocatia. Asa cum v-am mai spus, daca nu ridici intr-o luna banii de la posta, trebuie sa faci o cerere sa iti returneze banii.
Chiar nu vreau sa conving pe nimeni sa faca acest lucru, dar pur si simplu mi-am expus punctul de vedere in ceea ce priveste acest subiect.
Asadar fiecare hotaraste ce si cum e mai bine.
Va doresc o zi frumoasa!
Problema nu e data la care imi intra alocatia, ci proastele servicii ale Companiei Nationale Posta Romana. Eu am comandat o imprimanta pe care am returnat-o, fiind sparta si vai de ea. Acum, ma tot suna ca cica expeditorul nu vrea s-o ridice si s-o platesc eu. Deci am toate sansele sa-mi opreasca alocatia. Ca diriginta de posta face si desface tot acolo. Decat sa intru in altceva, sa umblu cu reclamatii mai bine sa nu depind de ei. Tin sa mentionez ca in trecut am lucrat la acel oficiu si cele de acolo cred ca daca ne cunoastem, isi permit orice. Oricum... multumesc pentru sfat!!!
Este o situatie delicata, intr-adevar.
Eu ma inteleg extraordinar cu postasul nostru, ne cunoastem de cand eram in burta la maica-mea.
Daca ar trebui sa merg la posta pentru alocatie, as gandi si eu la fel.

Daca mai aveti nelamuriri cu privire la procedura de a schimba modalitatea de plata, mergeti la serviciul alocatii, unde ati depus si dosarul. Va vor da lista de banci agreate si va vor spune de ce aveti nevoie.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce conditii se poate ridica pensia direct de la posta? MihaelaLiviaCosma MihaelaLiviaCosma Buna ziua, Sunt pensionata pe o problema medicala. Pot sa merg. As dori sa stiu ce spune legea daca pensia se poate ridica direct de la posta dupa ce a fost ... (vezi toată discuția)
Alocatia de stat pentru copii dcorodan dcorodan Buna ziua, Sunt casatorita si am un copil de 14 ani care frecventeaza o scoala din Romania.Toti trei locuim si lucram in Romania fara intrerupere ... (vezi toată discuția)
Nu am primit alocatia copilului madaene madaene buna ziua, ma numesc Madalina Ene, am rugamintea sa ma sfatuiti ce sa fac intr-o problema... am un baietel de 2 ani si 3 luni pentru care am primit ... (vezi toată discuția)