avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 259 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Ordinea stingerii obligațiilor
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Ordinea stingerii obligațiilor

Buna ziua, referitor la art. Art. 165. - Ordinea stingerii obligațiilor fiscale, in cazul in care Dacă un debitor datorează mai multe tipuri de obligații fiscale, iar suma plătită nu este suficientă pentru a stinge toate obligațiile, si debitorul indica ordinea stingerii obligatiilor, primaria poate sa stinga totusi toate obligațiile fiscale principale, în ordinea vechimii, și apoi obligațiile fiscale accesorii, în ordinea vechimii; fara sa tina seama de indicatiile debitorului?
Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 19 August 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:11, 19 August 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doar primaria poate sa stinga toate obligațiile fiscale principale, în ordinea vechimii, și apoi obligațiile fiscale accesorii, în ordinea vechimii; fara sa tina seama de indicatiile debitorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este un abuz din partea primariei sa-mi refuze plata impozitelor actuale? clau1858 clau1858 Buna ziua Am avut un dosar de contencios administrativ, iar de curand s-a dat o solutie nefavorabila contestatiei in anulare pe care am formulat-o. Eu am ... (vezi toată discuția)
Refuz incasare impozit datorita amenzilor copilului proprietarului Mihtarian Mihtarian Buna ziua.Am domiciliul din buletin la aceeasi adresa unde il au si parintii mei.Apartamentul este pe numele lor.Au vrut sa plateasca impozitul pe apartament ... (vezi toată discuția)
Impozit pe proprietati fara amenda de circulatie Raven212 Raven212 Buna seara , Va retin atentia in legatura cu o situatie intanlita azi si doresc o parere, daca se poate. Azi am mers la primaria localitatii unde are ... (vezi toată discuția)