avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, Mi s-a solicitat de catre un angajat, ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, Mi s-a solicitat de catre un angajat, adeverinta cu ...

Buna ziua,
Mi s-a solicitat de catre un angajat, adeverinta cu veniturie pe ultimele sase luni (faberuarie-iulie 2020) pentru stabilire pensie alimentara. La luna iunie, am primit de la contabilitate, ca venit net, salariul net pentru iunie la care a adaugat somajul tehnic pentru luna mai.De ce acest lucru, daca la venitul lunii mai a trecut somajul tehnic pe mai? Nu-i umfla venitul la iunie, nejustificat?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 18:41, 19 August 2020
Este corecta interpretarea dvs .
Probabil că s-a trecut ceea ce ați încasat efectiv. Dacă este greșită adeverința, cereți corectarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta venit pentru recalculare pensie intretinere copil Dak10 Dak10 Incepand cu data de 1 iunie 2013, mi-a fost redus salariul la locul de munca prezent. In luna octombrie 2013, am solicitat angajatorului adeverinta privind ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri fluturas salariu miara miara Buna seara. Va rog mult sa ma ajutați cu interpretarea datelor din fluturasii de salariu aferenți lunilor iunie și iulie. În luna iulie ( ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. mă interesează să aflu daca la anul când o să ... AnaDBR AnaDBR Buna ziua. Mă interesează să aflu daca la anu când o să nasc o să pot avea indemnizație sau trebuie să mă apuc să mă angajez pentru a avea parte . ... (vezi toată discuția)