avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... În anul 1992 am dat avansul pentru cumpărarea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

În anul 1992 am dat avansul pentru cumpărarea imobilului. În ...

În anul 1992 am dat avansul pentru cumpărarea imobilului. În contractul cu plata în rate la acel moment pe care la încheiat tatăl meu ca titular eu am fost trecut ca am dat avansul în valoare de 12400 lei la aceea vreme și faptul că am fost și.girant plătitor. De menționat ca în 1992 tatăl meu era pensionar. Ratele i-au fost oprite din pensie. Anul trecut tată a decedat. Suntem 5 frați. Ce cota am eu care am fost trecut doar în contractul cu plata în rate și cel care am contribuit la cumpărarea acestui imobil față de ceilalți 4 frați. Doresc să fac partaj succesoral în. Instanța. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 08:29, 20 August 2020
Buna seara,
Se va evalua imobilul, se va face actualizarea sumei date de dumneavoastra si se va scade din valoarea imobilului apoi se va imparti la 5.
Daca vreti imobilul, avand in vedere ca aveti o parte valorica mai mare puteti sa pastrati bunul si sa platiti celorlati 4 frati sultele ce li se cuvin.
Daca nu va intelegeti CIVILIZAT atunci angajati-va avocat.
Ca sa va faceti o idee cam cu ce valoare ati contribuit , salariul minim oficial pe Ian - apr 1992 a fost de 8.500 lei, iar cursul dolarului 307,95 lei/ dolar. Ar fi, deci , cam 1,5 salarii minime, in dolari cam 40 .
Ultima modificare: Joi, 20 August 2020
CHKa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce cota îmi revine la succesiune ELENA GABRIELA ELENA GABRIELA În anul 1992 am dat avansul pentru cumpărarea imobilului. În contractul cu plata în rate la acel moment pe care la încheiat tatăl meu ca titular eu am ... (vezi toată discuția)
Partaj succesoral ELENA GABRIELA ELENA GABRIELA În anul 1992 am dat avansul pentru cumpărarea imobilului. În contractul cu plata în rate la acel moment pe care la încheiat tatăl meu ca titular eu am ... (vezi toată discuția)
Succesiune antoniaantonia antoniaantonia Intre 1992 - 1999 am achitat ratele, in calitate de girant - platitor, pentru casa mamei. In actul de cumpararecu plata in rate a imobilului exista trecut ... (vezi toată discuția)