avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1175 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Cărţi. Interesante, de ... Vreau sa cumpar aceste 2 carti si nu stiu de unde...
Discuție deschisă în Cărţi. Interesante, de recomandat, topuri...

Vreau sa cumpar aceste 2 carti si nu stiu de unde...

As dori sa cumpar aceste 2 carti:
1. " Reconstructia si expertiza accidentelor rutiere" Autor: Radu Gaiginschi , Editura : Tehnica , anul 2009
2. " Expertiza tehnica auto judiciara si criminalistica" Autor: Mircea Fierbinteanu , Editura : Bibliotheca , anul 2006
Am cautat aceste in librarii si nu am gasit.Ma poate ajuta cu o informatie unde le pot gasi?
P.S: sunt din Bucuresti.
Va multumesc anticipat!
Incercati la librariile online specializate, cum ar fi cartejuridica.net.
Mergeti la editura unde au fost publicate cartile. S:Dau macar sunati la telefon!:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa cumpar aceste 2 carti... CalinC CalinC As dori sa cumpar aceste 2 carti: 1. \" Reconstructia si expertiza accidentelor rutiere\" Autor: Radu Gaiginschi , Editura : Tehnica , anul 2009 2. \" ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ,va rog sa-mi recomandați un expert criminalist în ... Nita Nicolae Nita Nicolae Bună ziua ,Va rog sa-mi recomandați un expert criminalist în cazul unui accident auto capabil sa facă o simulare pentru stabilirea reala a locului de ... (vezi toată discuția)
Lipseste expertiza criminalistica a dinamicii accidentului ionut196 ionut196 Buna ziua , de curand am avut un accident auto soldat cu o victima decedata ( ucidere din culpa ) dar din dosar lipseste expertiza criminalistica a dinamicii ... (vezi toată discuția)