avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1174 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Cărţi. Interesante, de ... Vreau sa cumpar aceste 2 carti...
Discuție deschisă în Cărţi. Interesante, de recomandat, topuri...

Vreau sa cumpar aceste 2 carti...

As dori sa cumpar aceste 2 carti:
1. " Reconstructia si expertiza accidentelor rutiere" Autor: Radu Gaiginschi , Editura : Tehnica , anul 2009
2. " Expertiza tehnica auto judiciara si criminalistica" Autor: Mircea Fierbinteanu , Editura : Bibliotheca , anul 2006
Am cautat aceste carti in librarii si nu am gasit.Ma poate ajuta cu o informatie unde le pot gasi?
P.S: sunt din Bucuresti.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Costinel Burca , Contabil 07:06, 19 Decembrie 2009
1.La Tribunal si judecatorii la standurile de carti cu profil juridic sau Facultatea de drept la stand
2.La anticariate
3.Luati legatura telefonic cu editura poate,poate mai are exemplare.
:offtopic:
Ati mai intrebat acelasi lucru la www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa cumpar aceste 2 carti si nu stiu de unde... CalinC CalinC As dori sa cumpar aceste 2 carti: 1. \" Reconstructia si expertiza accidentelor rutiere\" Autor: Radu Gaiginschi , Editura : Tehnica , anul 2009 2. \" ... (vezi toată discuția)
Referitor la vanzari de carte ca autor si persoana fizica. sintem ... jb2016 jb2016 Referitor la Vanzari de carte ca autor si persoana fizica. Sintem doi autori de carte tehnica, pe care le-am aditat, tiparit si platit la Edituri ... (vezi toată discuția)
De unde obtin noul cod civil in format electronic? cristina888 cristina888 Buna ziua. Am si eu nevoie de noul cod civil in format electronic, care sa aiba o editura si un autor.Daca ma poate ajuta cineva as fi recunoscatoare.Am nevoie ... (vezi toată discuția)